Szerda, 2020-01-22, 2:03 AMÜdvözöllek Vendég | RSS
JAGT EMLÉKKÖNYV
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Fórum » Test category » Test forum » Tantárgyi ismeretek (Technikumi tankönyvek)
Tantárgyi ismeretek
szuperDátum: Vasárnap, 2013-05-19, 6:25 PM | Üzenet # 1
Hadnagy
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 5
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Összegyűlt a technikumi tankönyvekből egy jelentősebb anyag. Berki Zoltán, aki 1970-ben végzett a József Attila Gépipari Technikumban máig megőrizte azokat. Szeretnénk ezeken a tankönyveken keresztül bemutatni itt a honlapunkon a magyar technikusképzés színvonalát. A tantárgyi útmutató menüpont alatt felsoroljuk a tankönyveket, amelyek hozzáférhetők lesznek majd a fájlkatalóguson keresztül. Kérjük az érdeklődők visszajelzését a fontossági sorrendről. Egyelőre szemelvényeket közlünk a tankönyvekből, és a megtekintések függvényében bővítjük tovább a felvitt anyagot.       

Megtekintésre előkészíthető tananyag: Anyag és gyártásismeret I, II, III, IV. Automatizálás az iparban, Érintésvédelem, Filmesztétika, Fizika, Gazdasági földrajz, Gépelemek I. +példatár, II, Géptan I/1,2, II. Kémia, Komplex számok, Laboratóriumi gyakorlatok I, II, III. Magyar nyelv III. Matematika példatár SI-ben,  Műhely gyakorlatok II, III. Orosz nyelvkönyv I, II, III, IV. Szabadkézi rajz, Villamos motorok kezelése.
Csatolmányok: Gpelemek_I.pdf(85.7 Kb) · Gpelemek_I-plda.pdf(81.3 Kb) · Gpelemek_II.pdf(86.5 Kb) · Gptan_I-1.rsz.pdf(85.9 Kb) · Gptan_II.pdf(82.5 Kb)
 
szuperDátum: Szerda, 2013-05-22, 10:43 PM | Üzenet # 2
Hadnagy
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 5
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Tisztelt Látogatónk!
Kérjük, itt a Fórumon jelölje meg, hogy melyik tankönyvet javasolja teljes terjedelmében feltenni a honlapunkra. (A felsorolt tankönyvekből szemelvényeket a Fájlkatalógus menüponton keresztül lehet letölteni a központi szerverről.)
 
Fórum » Test category » Test forum » Tantárgyi ismeretek (Technikumi tankönyvek)
  • Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: